Nieuwe naam gezocht!

09 maart 2022

Een nieuw gemeenschapshuis verdient een pakkende naam op de gevel. Ga jij de uitdaging aan? Vul dan snel dit deelname formulier in!

Een nieuw concept, een nieuw gebouw, een nieuwe organisatie en een nieuwe beleving. In het najaar 2022 wordt het nieuwe gemeenschapshuis in Asten geopend.
In het gebouw zal een groot aantal maatschappelijke -, culturele – en sociale partijen een onderkomen hebben; koren, dansgroepen, muziekverenigingen, denksportverenigingen, biljartverenigingen, carnavalsverenigingen, etc., etc.

Ook zullen ONIS Welzijnsorganisatie, Bibliotheek Helmond-Peel, Sociaal Team Asten en de VVV Asten hierin worden gehuisvest. Oftewel, een gebouw waar elke Astenaar zich thuis voelt en graag verblijft.
Maar ook een gebouw dat door diezelfde Astenaar wordt geƫxploiteerd.

Bedenk een naam!
Weet jij een goede en pakkende naam, laat het ons dan weten!
Je kunt je idee, inclusief een korte toelichting, aan ons doorgeven. Dat kan per mail via contact@gemeenschapshuisasten.nl.
Maar dit kan ook door onderstaand deelnameformulier in de daarvoor bestemde bus te doen bij De Lisse, De Beiaard of Primera (Midas).

Deel je ideeƫn!
Inleveren kan tot 1 april 2022. En het is uiteraard mogelijk meerdere namen in te zenden. Wij zijn heel nieuwsgierig naar je inbreng!

Deelname formulier naamwedstrijd gemeenschapshuis Asten